Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hawkeye - Čiko

1. 6. 2015

h250.jpegKocour, kastrovaný, nar. 2012

20.5.2014 se u nás před barákem objevil další velice hladový strávník. Včera se přesunul dokonce až na zahradu za domácími kočkami. Je chytrý a krásný! Zatím se dost ostýchá, ale bude to veliký mazel.
30.5.2014 nakonec byl hlad silnější a byl polapen a už je v depozitu. Hawkeye je obrovský vděčný mazel, bude ke svému pánečkovi obdivně vzhlížet a běhat za ním jako pejsek. Většinu koček snáší dobře (ignoruje je), ale za měsíc v depozitu se zatím s nikým neskamarádil a některé si vybral jako terč útoků. Bude ale potřebovat výběh, tudíž  je
vhodný pouze do domku se zahrádkou.  29.7.2014 byl Hawkeye umístěn do Uherského Hradiště, do domku se zahrádkou jako jedináček, místo ztraceného Harryho. 
31.5.2015 přišla smutná zpráva, Čika srazilo auto. Je nám to moc líto. Zpráva z jeho domova níže.

Další foto z pobytu u nás i z nového domova zde.

 

 

 

 


Hawkeye byl po dobu pobytu u nás  adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Katka Florová. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

29.7.2014
Už konečne vylezl a pořád by se mazlil, otírá se o mě, líže mně ruky,  je to takový mazel :-) Už 5 minut sedím na místě a pořád mě olizuje.

30.7.2014

Dobré ráno, včerejší den byl super, Hoki mě pořád pronásledoval, aj na záchod :-) Je to takový psík, večer, když jsem chtěla jít spát, tak v obýváku objevil okno a tak tam seděl asi hodinu a zkoumal, co se děje venku. A když konečně došel za mnou, že půjdem spát, tak  začal vrnět a mazlit se, olizovat mi ruku, ale tím jeho drsným jazýčkem to vážně docela bolí:-D  Ale pak si konečně lehl a mohli jsme jít spát :-)
Fotky zde.

5.8.2014
Tenhle plyšový macíček že někoho terorizoval? Kdyby neměl podrápané ouška, tak tomu ani neuvěřím.
Jsme moc rádi, že jste nám ho přivezli, nemáme nyní  k dispozici auto (my s manželem nemáme ani řidičák), tak jsem si myslela, že dnes půjdu koupit novou pevnou přepravku, a že odpoledne pro něho přijedeme s Katkou vlakem, a on už je doma!!! Super!!!!
Je úplně ve všem jiný než Harry, což je asi dobře. Harry byl jedinečný, inteligentní a poslední dobou naprosto bezproblémový.... :-(
Už s námi Hawkey spal na posteli, mazlil se, občas se leká, ale pak zas přijde, je to na něho moc změn, už si zvykl na Katku a na klid, teď se jí začal bát, jak jsme přijeli...., ale kaká, čurá, papá (všechny kapsičky, co jsme doma měli pro venkovního plašánka, který k nám na dvůr chodí občas na přilepšenou, už jsou fuč) na granulky se moc netváří, ale než uděláme nový nákup, tak chroupá i je, co mu zbývá. Tuňák mu taky chutnal.. Záchůdek po použití tak důkladně zahrabává, až to všechno vyrobené zas rozmašíruje :-)
Spal se mnou na posteli natáhlý jako luk, takže se cítí dobře. Srandovní je, že neumí vyskočit ani na okno, je to opravdu plyšáček. Našel si v ložnici schovky, takže když chce klid, pěkně si tam zaleze. Ty bílé tlapky jsou super, že je vidět i ve tmě.

Je miloučký, suprový, za čas zas napíšu, teď musím vybalovat kufry, prát a dát zas dům do pucu .... Jdu do práce až v pátek a manžel až příští pondělí, tak si Hawkeye užijem.
A má Hawkey taky rád mléčné výrobky?
Jo a jmenuje se nyní Čiko. Jelikož na toho Hokiho nijak zvlášť nereaguje a manželovi se to furt pletlo, tak jsem vybrala několik možností jmen a rodinná rada se shodla na Čikovi. Doufám, že to nevadí, má to některé stejné hlásky, a je to měkčí, snad se na to naučí slyšet.
Tak zatím Vám moc děkujeme, penízky pošlu na účet, mějte se krásně, ať Vám kočičky nemiznou skrz fip, ale jen do nových domovů....
Zase napíšu
Marie (paní Marie má Hawkeye místo ztraceného Harryho)

 

19.8.2014

Stále jsem neměla čas napsat, jak se Čiko má, taky jsem si říkala, co budu psát o kocourkovi, co skoro pořád spí.
 Ale - Čiko se má špatně, Čiko je nemocný. S tím skákáním potíže měl, pak sice druhý den skočil na linku v pohodě, ale pak zas chtěl vyskočit na rampu nad postelí v ložnici a spadl, pak jednou ležel v záchodku a když konečně vylezl, tak nosil přední packu nahoře, jindy zas vypadal, že kulhá na zadní tlapku - divně skákal po schodech. Ze začátku si hrál se šantovým pytlíčkem, pak si nehrál, a skoro pořád spal - i 8 hodin v kuse. Ale jelikož ho ještě tak neznáme, tak nevíme, co je u něho normální, jak je šikovný a jak je spavý. Já jsem si říkala, že se u nás asi nudí. Ovšem včera ráno naposledy, co jedl - trochu olízal šťávu z kapsičky, a od té doby nic, jen ležel nebo spal - jen na wc si došel.

Po dnešní mé bezesné noci  jsme jeli do Mařatic na kliniku, vzali mu krev - zatím se tedy ví jen to, že má zánět a něco s bílými krvinkami. Měl horečku 41 a půl, dostal injekci proti horečce a injekci atb., zítra tam máme zas jet...

21.8.2014
Tak Čiko byl dnes na kontrole, už nemá teplotu. Je mu lepší, trochu jí i pije, občas se mazlí a má větší zájem o okolí, večer včera chtěl jít i do sklepa. Jinak pořád hodně spí a odpočívá, zatím nikam neskáče ani si nehraje.
Tak to prý má nemoc z krevních parazitů po kousnutí klíštětem - ricketiozu a ještě něco, co jsem zapomněla název - též krevní parazit.
Ta atb Doxyhexal dostal na 14 dnů a pak se má zas přijít ukázat.
Tak snad už to bude pořád lepší a lepší. Tablety mu musím dávat, jen když mu Katka drží tlapky, Harrymu jsem to vždy zvládla sama, ale Čiko se víc brání a hrozně sebou mele. 
Přejeme Vám pevné nervy a zdraví, pozdravujte manžela, a ať jsou zdravé i kočičky.

25.8.2014
Čika jsem pustila proběhnout do sklepa, už běhá jak "čečetka", ale neskáče, no ale je fakt, že atb má ještě skoro na týden...
Čiko se teď mazlil s manželem a teď leží vedle něho a dívají se na televizi. Tak aspoň někoho snáší, ze začátku se ho nejvíc bál...
...hurá teď Čiko přišel za mnou se mazlit, asi u počítače nejsem nebezpečná  ....
...píšu proto jen jedním prstem, zdravím  Marie a Čiko

31.8.2014
Zdravím,
Čiko dnes byl poprvé na dvoře - na vodítku. Nasadit vodítko byl ovšem velký problém, bojoval s Katkou... Po procházce znaven raději volí spánek....
Prášky už zas dávám sama a bez ručníku, ale nemá mě rád. Snáší mě, jen když sedím u počítače. V pondělí jde na kontrolu, ale snad je vše v pořádku. V noci mně kouše palec na noze přes pokrývku, ale i tak to docela bolí :-)
Zdravíme všichni z Hradiště - Vések

3.9.2014
... Jinak Čiko dnes hopsal po okně, přeskakoval květináče, bojoval s tkaničkou a lítal sem a tam jako koníček. Tak si myslím, že je v pohodě.
Včera v neděli jsme s ním šly na dvůr zas, ale on vůbec nechtěl na tom vodítku chodit, lehl si vždy na bok a nic, nebo stál u dveří a chtěl domů. Ale vždy večer stojí u dveří na dvůr a chce tam jít, ale sám. Taky vždycky chce jít ven, když se mu chce na záchod, vždy přijde, žalostně mňouká, a když ho nikdo samozřejmě zatím nepustí, tak jde do záchodku.
Myslím, že bude chtít chodit ven navečer, ve dne je vidět, že rád spí doma. No vlastně, kdyby jsme ho pustili, tak by určitě rád ven kdykoli - bez vodítka ovšem... V noci střídá spánek v obýváku a v ložnici, často mi leží na nohách, když spím na břiše, pak mám problém se otočit, protože to se pak urazí a jde pryč. Tak spím jako skrčenec, ostatně to mám vyzkoušené od Harryho....
Čiko zdráv a blbnutí a hraní schopen.

7.9.2014
Čiko je stále čilejší a čilejší. Včera od nemoci poprve vyskočil na linku, říkala jsem si, však tam nic není, jen talíře od obalování řízků - a on lízal to rozšlehané vajíčko - tak to pak dostal do mističky, kožíšek se mu bude lesknout ještě víc než dosud. Taky poprve vyskočil na okno přímo z podlahy.
Na postrojku chodí ven každý den, když neprší. Nechce si to nechat zapnout na bříšku, ale pak už dobré - zkoumá na dvoře, co tam máme a chodí na začátek zahrady, okusuje trávu. Pak leží na dvoře na vyhřáté dlažbě a po chvíli už chce jít sám domů.
Po ránu si hraje sám, nejlepší hračka je šňůrka od halenky se sukem, sám si to vyhazuje to výšky a zas loví. Běhá a dupe po celém bytě.
Mějte se krásně
Zdravíme všechny dvounohé i čtyřnohé ze SOS.

14.10.2014
Dobrý večer,
po čase opět zpráva o Čikovi (Hawkeye). Čiko se má dobře, po éře chození na vodítku jsme s ním chodily ven na volno, ale pod dozorem, nyní už ho necháváme i samotného venku, ale jen v době, kdy my jsme doma, abychom ho mohli monitorovat. On se beztak občas něčeho lekne a utíká domů, tak mu necháváme otevřené venkovní dveře, aby se mohl kdykoli vrátit. 
Taky jsme zažili adrenalinovou kočičí příhodu - totiž dne 28.6. se v naší vesnici objevila nová kočka - ten den šťastně skotačila na stráni před naším  domem, druhý den ráno, když jsem šla na autobus, žalostně mňaukala a běžela za mnou, měla jsem sebou suchou vánočku a ta kočička ji vděčně hltala, pak ji buď potkala dcera, když šla na vlak nebo manžel, když jel na kole. Bylo jasné, že je to kočka vyhozená - potulovala se po vesnici a občas jí někdo dal něco na jídlo. Minulý čtvrtek ráno ležela apaticky u zastávky a pak zmateně stála před autobusem, málem by ji přejel. To už jsem nemohla vydržet a milou kočku jsem donesla k nám domů. Byl to krásný odrostený mladý kocourek vykastrovaný!, srst jako chmýří, nádherná, jemná a dlouhá, barva rezavo bílá, ocásek chlupatý široký tak 6 cm. Kocour byl hrozně vyhladovělý, dostal 2 a půl kapsičky - ALE Čiko začal řvát jako lev, pořád jsem musela některého kocoura držet na rukách, pak cizí kocour ležel na lavici a Čiko se ho snažil kousnout do ocasu - ale přes ty husté chlupy se mu to nepodařilo. Po hodině mžik a oba kocouři byli najednou v ložnici a začali se prát, Čiko mu rozškrábl ucho do krve a vyrval mu chumáč bílých chlupů. Tak jsme cizince izolovali u dcery v pokoji přes noc a ráno jsme ho pustili ven, protože Čiko neustále škrábal dveře a chtěl se tam dostat. Pak jsem jela do města a začala jsem se o tom kocourkovi bavit s paní sousedkou ob jeden barák. Ona si myslela, že je to náš kocour, když byl vykastrovaný. A malý zázrak, řekla, že si kocourka nechá, bude ho krmit a v zimě bude spát ve sklepě, když jsem jí řekla, že umí i na píseček, tak doufám, že bude i v bytě. Kocour byl fakt moc pěkný a velice mazlivý.

 A od té doby Čiko má každou noc se mnou mazlicí orgie, jindy mi spal na pokrývce u nohou a o ty mé nohy se opíral, teď mezi 2 až 4 hodinou mi chodí kolem hlavy, líže mi vlasy, pusinkuje obličej, mazlí se, leží mi u břicha a přede a přede a já hladím a hladím......

Jinak se Čiko pořád velice rád hraje s páskem od šatů se sukem, chodí za námi a mňauká, že máme běhat a mávat s páskem....

Takže vše je v pořádku a dobře si tu s Čikem žijeme, akorát přes víkend mu bylo smutno, celá rodina sedíme v okrskové komisi na volbách, tak Čiko nemohl ani ven v pátek a v sobotu, tento víkend to bude zas, máme 2. kolo voleb do senátu..... ale v noci si to vynahradíme na mazlení.

Tak se mějte v Hodoníně dobře, všichni lidé od koček i všechny čičiny

Moc Vás všechny zdravíme 

Marie, Katka, Mirek a Čiko

 

23.12.2014

 


Dobrý den Lucko,
když vidím, kolik už došlo předvánočních pozdravů od umístěných koček, tak mě chytá nervozita, že to nestihneme. Ale musíme být doma a mít čas obě, já píšu, Katka vkládá fotky :-). Manžel, ten se nijak nezviditelňuje, nemá čas - střídá se s myčkou v mytí kočičích misek a dělá Čikovi hlavního dveřníka - to znamená, Čiko je půl hodiny venku a 5 minut doma, a to manžel běhá sem a tam z patra a otvírá Čihovi dveře.
V noci mu slouží jako opěrka, ale v tom se teda střídáme, mně Čiko zas rád leží na nohách a Katce zalehne celou postel, tak ona jde na druhou, ještě že je teď single.
Zasíláme fotky i z toho Čikova úrazu - nebylo to nic vážného, opravdu jen pokousání a poškrábání druhým kocourem. Ale když jsme nevěděli, co se stalo a Čiko nosil tlapu nahoře ..... Pan doktor (byl tam nějaký nový velice mladý) to pojal hodně komplexně i s tím límcem, rentgenem (ten byl na místě, protože jsme nevěděli, jestli noha není zlomená), Čikovi už druhý den nic nebylo, ale atb jsme mu dávali 8 dní a též tak dlouho nesměl ven - pak jsme ho poprvé viděli, jak lozí a skáče po stromě. Poté přišel poškrábaný ještě víckrát, rve se a rve. A pořád "načuhuje", jestli je ten jeho sok venku a když není, tak ho to tam moc nebav&ia cute;.
Ale vždycky chce jít ven na noc, ale to ho nepouštíme, i když velice mňauká. Taky mňauká, když chce jít na wc, chce pustit ven, ale teda nakonec jde do kočičího wc, asi tak byl někde v minulém domově naučený. My ho pouštíme teda jen ve dne, když je někdo doma. A naštěstí nemá chutě jít přes silnici, jako to dělal Harry, Čiko chodí jen do zahrad.
Jinak stále je to nás mazlíček je ho teda kus kocoura, občas s ním někdo sedí na wc s kocourem na klíně, nejraději se mazlí s tím, kdo sedí u počítače nebo nad ránem.
V pelíšku od Vás byl jen první den, pak si ho skoro měsíc nevšímal, až teď v něm spinkává. Vánoční fotku nemáme, všechny vánoční přípravy Čiko ignoruje, baví ho jen, když někdo tahá tu jeho šňůrku. No uvidíme, co s ním udělá příprava kapra, to mě asi ulechtá čumáčkem o prsty na nohách, to dělá, když něco chce.

Takže přejeme krásnou vánoční pohodu, aby kočky nemarodily, a hodně zdraví a sil Vám všem "holkám" ze sos koček a též Vašim manželům.
Z U.H. Marie, Katka, Mirek a Čiko 

13.2.2015
Dobrý večer Lucko, hádejte o čem budu psát a kde strávil Čiko minulých 24 hodin. Ano, za a) je správně. Čiko se zase porval a domácí léčení nebylo úspěšné. Porval se v úterý ráno a ve čtvrtek bylo nutné jet na veterinu. Ono totiž léčit nohu bez oholení moc dobře nejde. No má tedy  pokousanou levou přední nohu a když mu to na veterině začali holit, tak mu celá ta kůže odpadla, protože ji měl celou prokousanou jako ementál. Kdyby se ten rozsah rány ukázal na člověku, tak prý by neměl kůži od zápěstí po loket. Takže je to docela velké. Tak ho museli přispat, oživit ránu, pak mu to natřeli medem a zafačovali. Ráno měl zase převaz s oživením rány a odpoledne jsme si jeli pr o něho, v pondělí bude zase převaz atd., atd. Ale naštěstí baští, má samozřejmě atb. Po cestě domů se ještě počural v přepravce :-).
Před úrazem chodil ven tak 3x denně na 2 hodiny, no teď se tam asi hodnou chvíli nepodívá.

Jinak pořád sledujeme Váš web, máme radost, jak moc se teď po novém roce umísťuje, ale volné místečka se zas zaplňují, nekonečný koloběh ....Fotky zafačovaného maroda.
Přejeme, aby aspoň Vaše kočky nemarodily a zdravíme všechny lidičky i kočičky
Marie


30.3.2015
Posílám fotky Čika - jsou to samé postelové - tak si hoví po lození po stromech - je potřeba odpočinek. Pokud jsou doma dveřníci, tak Čiko pořád běhá dovnitř a ven. Kočičí dvířka manžel nepovoluje, to radší běhá s Čikem po schodech :-).


6.4.2015
Dobrý den, 

Čiko byl na návštěvě u babičky kočkomilky - (už tam s námi byl i na Vánoce). Po krátkém prozkoumání terénu našel postel a zaujal obvyklou pozici - fotky.

Hezký již téměř povelikonoční den přejeme všichni v UH.


1.6.2015
Se smutkem a prázdnotou v srdci sděluju, že kocourek Čiko už nežije. V neděli 31.5. před 7. hodinou ráno ho srazilo auto před naším domem. Zemřel na místě a snad okamžitě, poranění bylo devastující.

Je pochovaný na zahradě, kde to měl tak rád. K silnici se dostával velmi krkolomě, ale cestičku si našel. Vyšplhal na 3 m vysoký popínavý hrozen - přešel pergolu a skočil o metr níž na střechu kůlny, odtud po cihlové zídce přešel na stranu domu k silnici a ze zídky skočil na zem.

Marie

 

Další foto z pobytu u nás i z nového domova zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Bože,to nééééé!!!!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 4. 6. 2015 16:55)

Se slzami v očích Vám,pani Marie vyjadřuji upřímnou soustrast nad ztrátou milovanýho Čika,vím co prožíváte a jak pohaslo jarní sluníčko.........Bylo mu u Vás náramně a určitě jeho stín bude stále s vámi všemi,tam,kde to miloval a kde milovali jeho-miláček neumírá,jen usíná,aby se každé ráno probouzel v naší vzpomínce.....
Daniela

Re: Bože,to nééééé!!!!

(marie, 18. 6. 2015 7:51)

děkuji za projevenou soustrast, další kočka-y ven už chodit nebude

Škoda...krásnej kotík

(Vlaďka, 6. 6. 2015 17:54)

Možná bych příště kočku vzala i před dům a měla by vidět projíždějící auta, ev. by ji tam měl někdo pořádně vyděsit. Kočky jsou chytré. Ty moje míjejí východ z domu tak rychlým úprkem směrem na opačnou stranu k zahradě, že jim na schodech nestačím:-)A ještě mě napadá, zda neměl v zahradě - rajónu nějakého rivala, který se s ním pral a kotík hledal jiný kus svého teritoria?

Je to prostě frajer!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 1. 4. 2015 18:58)

Frajer,rošťák,mazel,zkrátka správňácký kocour každým coulem.Jen tak dák Čiko,ať se máš krásně a děláš pani Marii a Tvé rodince jen radost a potěšeníčko!Moc Tebe, a všechny u vás zdravíme z Milotic.
P.s.Ujali jsme se ještě jedné kočičky-Bilinky,která byla vyhozena ze svého domova,navíc ošklivě zraněná,podstoupila amputaci zbylého cáru ocásku(máme nyní doma kočičku alla rys),který jí omrzl,černal a působil hrozné bolesti.Po operaci už u nás zůstala,je šťastná,užívá si toho pravého domova a je to naše osmé zlatíčko,které bychom nedali ani za nic z domu!Lépe, když se kočičí parta rozrůsta,než naopak!Krásné jaro a vše nejkrásnější!Daniela

Re: Je to prostě frajer!

(marie, 10. 4. 2015 19:09)

Jej! Tak to už máte doma taky skoro útulek. Akorát, že u Vás to mají kočky navždy. Je to obdivuhodné.
Čiko nyní chce být čím dál víc venku, jak se konečně trochu oteplilo. Chodí jen do zahrad, tak snad mu to vydrží a nebude ho to lákat na silnici. Zdravíme do Milotic Vás všechny a hezké jaro

Čikovi i jeho dvounožcům

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 25. 12. 2014 10:49)

přejeme krásné vánoční svátky a do Nového roku především ZDRAVÍ a taky ŠTĚSTÍ-ostatní není vůbec důležité,snad ještě láska,ale tu má u svých hodných lidiček krasavec ČIKO jistou.
Vzpomínka patří taky "loupežníčkovi"se zlatým srdcem Harrymu,také jemu patří zapálená svíčka za všechny kočičky které se letošních vánoc nedočkaly.Zdravím všechny do Vések.Daniela a její mňaukylásky

Re: Čikovi i jeho dvounožcům

(marie, 30. 12. 2014 23:13)

Děkujeme paní Daniele za přání a na oplátku přejeme totéž (snad je ruka už v pořádku?). Čiko je teď docela naštvaný a smutný - mráz a sníh se mu vůbec nelíbí, vždycky se chce jít proběhnout, ale nešťastně se po 5 minutách vrací, protože ho zebou packy. Tak musíme více mazlit a běhat s hrací šňůrečkou - ještě že je teď na to víc času, než během roku. Děkujeme též za vzpomínku na pana Harryho. Mějte se moc krásně Vy, manžel i mňaukalky

PĚKNÉ POČTENÍČKO A POTĚŠENÍ

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 15. 10. 2014 11:20)

že je u Vás,pani Marie vše v pohodě.My to taky zvládáme,zachlupaťujeme se ještě víc než jsme před příchodem studených dnů,týdnů a měsíců,nejenom doma,ale také všechny číče a kocouří frajeři volně žijící, ale pod naším ostřížím zrakem.Jen já mám teď od soboty v péči a mazluškání trošku handycup-mám pravou ruku celou od prstů až po rameno v sádře,tudíž moji pravou ruku musí zcela nahrazovat manžel,ale jde nám to skvěle a "děcka",jak s oblibou kočičákům říkám to ani nepociťují,jen já,když je nemůžu chovuškat,trpím.....
Mějte se moc pěkně a snad se bude tomu krasavci nalezenečkovi u paní líbit a bude dlouho živ a zdráv.
Pohlazení Čikovi a pozdrav všem posílá Daniela a její kočkoparta

Re: PĚKNÉ POČTENÍČKO A POTĚŠENÍ

(marie, 16. 10. 2014 16:35)

Děkuji paní Daniele za milá slova. Ach jo, nešťastné úrazy, ještě tedy, že máte hodného manžela a opatruje Vás.Říká se, že v láskyplném prostředí se vše lépe hojí, tak snad to bude u Vás fungovat.
Až zjistím o umístěném kocourkovi, jak se teď má, dám vědět. Tak se uzdravujte a hlaďte kočiny aspoň levou rukou. Mějte se moc krásně a čičinky ať jsou zdravé též.

SUPER!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 3. 9. 2014 19:57)

Krásná zpráva,která potěší!Taky jsem nyní měla jednu za svých drahých micin velice nemocnou-průdušky,podezření na zápal plic,vysoké teploty víc jak týden,kapačky čtvery antibiotika-hrůza mne jímala v jednom kuse,plakala jsem nad ní a prožívala šílené dny plné strachu.Dnes je první den bez medikamentů a už se vrací k životu-klepu na dřevo!!!!!),tak jsem tomu strašně moc ráda a přesně vím,co pociťujete nad uzdravením Čika.Moc zdraví
Daniela a její miláčkové

Re: SUPER!

(marie, 3. 9. 2014 22:02)

Děkujeme paní Danielo.Jak je potom člověk rád, když si kočička hraje a "blbne", když předtím byla nemocná.
Přejeme samé veselé kočky bez nemocí.Teď přemýšlím, jak spíte Vy nebo třeba holky ze SOS s tolika kočkami. Já mám problém s jedním Čikem, že se už do postele nevlezu, tu musím mít venku nohy nebo jsem zkroucená jak paragraf - ale kocour musí mít své pohodlí....

Re: Re: SUPER!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 4. 9. 2014 15:41)

Moc zdravím,pani Marie,spím naprosto suprově,čičiny si vlezou pokaždé někam jinam,jak mají náladu,nebo,kde zrovinka není obsazeno.Jen ta moje pacientka mi jako jediná spinkává od malička na polštáři nad hlavou!Našla jsem ji jako slepé koťátko v ohni,kdy jsem údajně chtěla probůh zachránit myslela jsem,že ježečka, jaké bylo moje zděšení ještě větší,když to bylo živé,ale přidušené koťátko!!!!!Tak jsem ji dala do krabičky od kuřecích krků(tak byla maličká!!!)a přinesla si ji domů.Ihned po cestě běžela koupit sušené kočičí mlíčko a začala po dvou hodinách "kojit".Měla jsem ji stále u sebe a tak už to zůstalo i s tím spaním.Přes den spinká kdekoliv,ale jen co zalehnu-hups a už se mi uvelebí nad hlavou.Je to víc jak pětikilový cvalík,tak když se roztáhne,tak holt musím stranou,ale to vůůůůůůbec nevadí,hlavně když slastně spinušká a ostatní taky,to mne napňuje blahem,no však to znáte!
Pěkný den,Daniela

Re: Re: Re: SUPER!

(marie, 11. 9. 2014 7:29)

Dobrý den, jo jo to znám. Já spím pokroucená jak paragraf a pak mi v práci "nadávají", když to řeknu, protože mám problémy s páteří, chodím na rhb a dojíždím do lázní a pak spím zkroucená :-). Ale horší je, že každá kočka spí na pokrývce, já se někam vcucnu, ale zakrýt se nemůžu :-). To s tím koťátkem v ohni mi úplně vyrazilo dech, proto odepisuji až teď, až jsem tu hrůzu trochu vstřebala.... Tak hodně zdraví Vám i Vašim miláčkům

Čiko,prosím drž se!!!!!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 19. 8. 2014 21:44)

Moc přeji kocourkovi Čikovi,aby se uzdravil a dělali si všichni v jeho novém domově jen radost,budu vyhlížet lepší zprávy a držím pěstičky a moje kočeny pacičky!!!!!

Re: Čiko,prosím drž se!!!!!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 19. 8. 2014 21:46)

A ještě dodatek,stále vyhlížím,zda se Harry vrátil a je mi moc líto,že tomu tak zatím není,přesto chci stále věřit,že se jednou vrátí......

Re: Re: Čiko,prosím drž se!!!!!

(marie, 20. 8. 2014 8:15)

Dobrý den, Harry se již nevrátí. Víc než 2 týdny poté co se ztratil, jsme se dopátrali, že tehdy ležel zřejmě sražený na silnici pár domů od našeho. Pán, který tam bydlí, ho pohřbil na své zahradě. Proto jsme ho nenašli. Byl to nezapomenutelný, velmi inteligentní kocour, ale potřeboval volnost a to se mu stalo osudným

Re: Re: Re: Čiko,prosím drž se!!!!!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 22. 8. 2014 11:35)

Smutné,moc smutné,nemůžu dodat než jediné,"nejdražší neumírají,jen usínají,aby se každé ráno probouzeli v našich vzpomínkách.........!"Je mi to moc líto,vím jak to bolí.....

PŘEKRÁSNÝ KOCOUR!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 29. 7. 2014 21:32)

Gratuluji k takovýmu krasavci a přeji hodně štěstí všem v jeho novém domově!