Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hrozinka

20. 10. 2021

mensi.jpgKočka, nar. 5/2021
Umístění:
depozitum Hodonín II.

24.8.2021 - Dnes nám bylo nahlášeno zraněné kotě z Hroznové Lhoty. Kotě má asi 3 měsíce a srazilo ho auto. Má poraněnou tlamičku a naštíplé horní patro. Přestože jsme plní, kočičku jsme přijali, protože nedokáže sama přijímat potravu a musí se krmit stříkačkou. Proč se pořád lidé dopouští stejných chyb a nechávají tak maličké kotě bez jakýchkoliv zkušeností venku? Je to kočičí mimino a musí se chránit, to je takový problém nechat kotě až do kastrace doma? Nepoznává ho někdo, KDO JE MAJITEL? 6.9.2021 - Hrozinka už papá sama, hraje si a mazlí se! 20.10.2021 - Hrozinka onemocněla, per akutní průběh, nasazená antibiotika nezabrala a kočička dnes umřela. Je nám to líto.

mensi.jpgDalší fotky zde.

Hrozinka byla adoptována na dálku - krmivo jí hradily Eva a Lucie Veselé s kočičími kamarády Mozartem a Jožinkem. Děkujeme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nádherná kočička

(Martina, 12. 9. 2021 8:09)

Dobrý den, je až neuvěřitelné jak dokážete postavit kočičky z nejhoršího opět na nožičky. Je to krásná kočička. Přeju jí, aby našla brzy nový domov. My máme od Vás dvě kočičky a jsou to naše berušky. A Vám velké poděkování za práci kterou děláte. ❤️