Jdi na obsah Jdi na menu
 


Larinka

23. 3. 2019

lari250.jpegKočka, kastrovaná, nar. 10/2013

Larinka se přitoulala k sociálně slabým lidem na vesnici, kterým už jsme kastrovaly kočky. Byla nemocná a vyhladovělá. Po léčbě u nás podstoupila kastraci a teď hledá svůj trvalý domov. Je to velmi přítulná a hravá kočička. Vyžaduje pozornost lidí, je úžasná společnice a velký mazel. Larinka je skoro jako převtělený pejsek, přivítá vás po příchodu domů a přiběhne na zavolání. Je přátelská, má ráda ostatní kočky i pejsky. 22.11.2014 Larinka našla svůj nový domov na III. umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně. Byla umístěna do Křepic, do domku k pejskovi.
23.3.2019 - Larinka se bohužel před časem nevrátila domů.

Larinka byla adoptována na dálku. Její adoptivní rodinou byla Linda Šildová & Drobek. Děkujeme !

Další fotky z pobytu u nás i z nového domova zde.

 

Zprávy z nového domova:

22.11.2014
Dobrý večer,
posílám zprávy o Larince, kterou jsme si dneska od vás odvezli. Po cestě chvilku povídala, doma prošmejdila 3 pokoje, pak zalezla za skřínku, kde si na dvě hodiny zdřímla. K večeru jsme ji seznámili s naší fenkou kavalíra a teď už spokojeně přede na klíně :) Zdraví Nela, Martin, Stelinka a Larinka :)

Larinka první večer v novém domově zde.

11.2.2015
Dobrý den,
 posílám vám pár fotografií naší Larinky :) Larinka si u nás hezky zvykla, dům je její velká atrakce - hlavně po ránu :) S naší fenkou denně čertí a navzájem se provokují ke hrám. Když přijíždíme domů z práce, tak už nás vyhlíží v okně a pak běží ke dveřím. Jsme rádi, že ji máme, tvoří naše teplo domova :)  Posíláme pozdravy z Křepic, NMSSL :-) 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

vyrostla z ní KRASAVICE!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 12. 2. 2015 15:14)

Tušila jsem,že z nádherného koťátka vyroste krásná kočka,ale,že to bude taková krasavice co potěší každé kočkomilovo oko, je přímo pohlazení po duši.Hodně štěstí!

Larinka a pelíšek na topení

(Renata Žaludová, 12. 2. 2015 13:35)

Zaujala mě Larinka v pelíšku pověšeném na topení. Nikdy jsem si nebyla jistá jestli tenhle závěsný pelíšek jde dát i na starý typ radiátoru, ale tady vidím že ano, tak to Frankovi a Sally pořídím jak to někde uvidím. Díky za tip, a Larice i Vám hodně štěstí a vzájemné lásky!

tak toto je supernádherná číča!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 28. 7. 2014 12:30)

Vždycky jsem chtěla mít kočenu takhle zabarvenou,je to luxus a prý takové kočky přináší do domu štěstí(to ale všechny,dle mého mínění!!!!!),mám jich sedm doma,a venkovních x.....,tudíž ji musím přenechat druhým hodným lidem,kteří si ji vezmou,ale předem jim k ní blahopřeji-je nááááááádherná!

(j.p., 27. 7. 2014 15:30)

krasavice