Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lenka

24. 9. 2013

lenka.jpgLenka, nar. 5/2013
Maličká mourečka se ocitla na prahu jednoho rodinného domu, v sousední vesnici. Majitelka domu má od nás dvě kočičky, tak nám Leničku přivezla. Lenka je milé hravé kotě. Je vhodná jako společnice ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou. 23.9.2013 byla Lence diagnostikována nemoc FIP a byla uspána.

Fotky Lenky najdete zde

 

 Děkujeme Markétě Tranové, že Lenku po dobu jejího pobytu u nás podporovala. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

prosící očička pohasly.......

(Daniela, 24. 9. 2013 15:28)

Zase je mi plačtivo nad malou,krásnou Leničkou,tolik moc jsem jí přála krásný,sladký domov a lásku.Útěchou je,že v sos jí bylo milo a tu lásku a péči taky za tak krátký kočičí život poznala.
Je mi to strašně líto.........
Smutná zpráva,zklamání,ale poděkování úžasným ženám v sos Hodonín,které Leničce poskytly klid,pohodu,daly lásku a nasytily malé bříško.
Leničko,odpočívej v pokoji,na Tvoje očka hned tak nezapomenu.
Smutná Daniela

Re: prosící očička pohasly.......

(Jorga, 24. 9. 2013 15:55)

souhlas....

TY OČI!

(Daniela, 25. 7. 2013 8:29)

Bože to jsou očička!!!!!!Holčičko zlatá,brala bych Tě hned,ale k té mé kočičí bandě(7) co jsou doma ,mám ještě dalších pět co nikoho nemají,toulají se bez střechy nad hlavou a pohlazení,chodí si denně ráno ke mně na papenu,takže mi nezbývá jen ti přát ať se dostaneš k hodným a milým lidem a mají tě strašně moc rádi!Budu sledovat jak to s tebou kočičko milá dopadne.Věřím v ty tvoje nádherný,smutný očička!
Hodně štěstí!!!!!Daniela a její kočičí parta