Jdi na obsah Jdi na menu
 


Leošek 02

30. 7. 2018

8.jpgKocour, nar. 2017
Umístění:
depozitum Mikulčice

2.7.2018 - Nahlásila nám turistka z Čech, že u penzionu v Hustopečích živoří nemocné kočky. Odchytli jsme zatím kočku (Simonka), kocoura (Leošek) a kotě (Matyáš), celý příběh najdete zde. Kotě bylo zdravé, ale Simonka s Leoškem jsou velice nemocní, podvyživení. Jsou moc milí a umazlení a pořád se navzájem tisknou k sobě. Jsou v karanténě a berou antibiotika. 30.7.2018 - Leošek se nelepšil, antibiotika nezabírala, dnes byl pro celkové selhání organismu uspán. Je nám to moc líto.

Další fotky zde.

Leošek byl adoptován na dálku, jeho adoptivní rodinou byla Jana, kočička Nikita a kocourek Bučivoj. Děkujeme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Leošek

(D.Činčárová, 7. 8. 2018 12:13)

Byla jsem na dovolené a hned po ní jsem se chtěla podívat, jak se oběma kočičkám daří.. jak moc jsem jim fandila, jak moc jsem jim přála lepší osud.. doufala jsem, že po jejich odchycení se jim dostane šance na společný lepší život.. bylo mi líto jejich koťátka, ale především jim dvěma jsem moc a moc držela palce.. po návratu jsem našla jen Simonku, jezdila jsem kurzorem nahoru a dolů a říkala si, kde jsem Leoška přehlédla, ale pak jsem pochopila a hned se přemístila sem do Vzpomínáme a tady ho našla.. už jsou to dobře dvě hodiny a pořád brečím.. trošku mi pomohl Johanek,který se léčí a vypadá to, že ten šanci bude mít, ale Leošek už ne.. jak já nenávidím lhostejné a arogantní lidí.. sama krmím venkovní kočky a už řadě z nich jsem nějakým způsobem pomohla, taky podobně postižené ztracené kočičce s obojkem pod tlapkou, který ji tu tlapku postupně pomalu odřezával, paničku se mi taky podařilo najít, taky mám několik hrobečků na zahrádce, ale každý takový připad, jako je Leošek je hrůza hrůz. Nechápu, kde berete sílu zachraňovat pořád znovu a znovu..je to nekonečný příběh. Sice jsem na vaše kočičky nikdy nepřispěla, mám svoje kocourky, taky krmím ze svého platu několik venkovek, platím i kastrace, přispívám těm, kterým jsem nějaké kočičky z ulice dala do opatrování, jen někdy do Kočičího přání přispěju, vám přeji hodně sil a smekám a z celého srdce DĚKUJI.

Re: Leošek

(Kočky SOS, 7. 8. 2018 12:48)

Dobrý den,
ano máte ve všem pravdu. Lhostejnost lidí způsobila, že těm dvěma už nebylo pomoci, dostali se k nám pozdě. je nám to moc líto.
A ano, Johánek je v pořádku a je to moc milý a mazlivý kluk, brzy mu přidáme do alba nové fotky.
Děkujeme.