Jdi na obsah Jdi na menu
 


Liduška

7. 3. 2016

liduska350.jpegKočka, kastrovaná, nar. 4/2013

Liduška je kočka, která přivedla lidem ve Svatobořicích na zahradu koťata. Koťata byla plachá, vrátila se do původní lokality a krmí se tam, Liduška je však velký mazel, hodná a milá kočka a tak jsme ji nechaly u nás a hledáme jí nový domov. 24.4.2015 byla Liduška umístěna do Uherského Hradiště, do bytu, společnost jí bude dělat králíček.
7.3.2016 odešla Liduška do kočičího nebe, více ve zprávě níže. Je nám to moc líto.

Další fotky Lidušky z pobytu u nás a z nového domova  zde.

 Liduška byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

Zprávy z nového domova:

25.4.2015
Dobrý den,
zasílám fotky Lidušky. Kočička se má dobře, poměrně rychle se zabydluje, s králíkem zatím nebyl problém. Dokonce žrala hned, jak jsme přijely domů. Jen večer tochu šmejdila, jinak vše v pořadku :) . Chtěla jsem se zeptat, jestli je potřeba zastřihávat drápky a čistit uši.
S pozdravem
Eva M., Uherské Hradiště

16.5.2015
Dobrý den,
Liduška se má bezvadně, s králíčkem jsou kamarádi :) . Zde zasílám pár foteček na ukázku Lidušky. Jinak přes noc už spává dobře. S přáním pěkného a slunečného dne
Eva M.

lidus270.jpg

30.12.2015
Dobrý den,
zasílám Vám fotky Lidušky, která se má moc dobře. S králíkem jsou velcí kamarádi :) .
Krásný zbytek dne a šťastný Nový rok přeje Eva M. s Liduškou.

 

 

 

 

lidus300.jpg

 

Další fotky Lidušky z pobytu u nás a z nového domova  zde.

 

 

 

 

7.3.2016
Dobrý večer,
bohužel Vám musím sdělit, že dnes 7. 3. 2016 jsme se s Liduškou museli rozloučit. Přestala nám úplně žrát a po několika návštěvách veterináře nám bylo řečeno, že Lidušce není pomoci. Měla cystu na játrech a hodně vysokou jaterní hodnotu. Její odchod je pro nás velmi těžký a bolestivý, protože jsme ji všichni moc milovali. Dělala nám i králíčkovi každý den nesmírnou radost. Oblíbila si ji celá rodina. Jsem ráda za to, že jsme jí mohli poskytnout rodinu a domov. Bohužel naposledy Vám zasílám fotku Lidušky, přesně takhle si ji budeme pamatovat. Liduška navždy zůstane v našich srdcích.
S pozdravem Eva

liduska400.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Je mi to moc líto

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 8. 3. 2016 14:45)

a velice s rodinou Lidušky soucítím,je to vždycky velká bolest a prázdno,když odejde ten, koho jsme milovali.....Lidunka u vás měla krásný život,patří vám velké poděkování.
Králíčkovi bude také určitě chybět,proto bych se přimlouvala o brzké vybrání nové kamarádky,nebo kamaráda z řad kočiček v sos v Hodoníně,kde jich mnoho toužebně vyhlíží právě takový láskyplný domov jaký měla u vás kočička Liduška.Však Liduščina dušička je a bude stále s vámi.......

Milá a moc pěkná,

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 24. 4. 2015 21:53)

jsi Liduško,moc štěstíčka a moře lásky v novém domově!Buď šťastná!!!!