Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pretty

19. 1. 2016

pretty350.jpgMourečku Pretty a její sourozence jsme v roce 2009 přivezly z vyhořelého domu v Hýslech.
23.3.2012 byla Pretty umístěna do Bílovic,  po roce a půl pobytu u nás a jednom neúspěšném umístění u Natálky, odkud nám byla vrácena.

19.1.2016 Pretty odešla do kočičího nebe. Je nám to moc líto.


19.1.2016
Ahoj do Hodonína.

Bohužel dnes nemám dobré zprávy....

Prettynka se dnes v noci prudce zhoršila, včerejší injekce jí nezabraly, zase zvracela krev, jeli jsme ve tři ráno na veterinu, na infůze a na kyslík, ale nepomohlo to.

Už rok byla na kortikosteroidech, měla nějaký autoimunitní problém, krvácivé stavy, takže jí třeba tekla krev z nosu, dělaly se jí hematomy, už byla křídově bílá, asi neměla už žádné červené krvinky.

Před hodinou usnula a už se nikdy neprobudí. Moje holka milovaná.
Iveta

Více zde.


 

Pretty

Březen 2012
Jsem Pretty, a jsem fakt kráska mourovaná. Panička má totiž slabost pro mourky. Tety z útulku mě zachránily společně s bráchou Kubíčkem a sestřičkou Medlinkou a paničce jsem se líbila hned.

Jela si pro mě už v lednu 2010. Já jsem se ale schovala a tak panička odjela s Kubou. Pak si pro mě panička jela v červnu 2011 a já jsem se zase schovala a do Bílovic jela Líza,  panička totiž nevěděla, že si na ni počkám. A protože jsem trpělivá, v březnu 2012 jsem jela do Bílovic k bráškovi a kámošům i já. Jsem kočka nedělní... je nás totiž sedm, na každý den jeden.
 
 

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

Fotografie od 1.3.2013 pak zde

Terezka, Kubík, Jakoubek, Debie a jejich kamarádi mají též svou vlastní webovou stránku.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kráska

(Iveta, 19. 1. 2016 20:34)

Prettynka byla ta nejkrásnější, nejmilejší, nejvíce okouzlující bytost. Bylo to zlatíčko, které jsem nedokázala uchránit před zlou nemocí a ona to také sama nedokázala. Bude nám strašně moc chybět... už teď nám chybí. Dali bychom nevím co, jen si ji ještě naposled pomazlit. Milujeme tě Prettynko a nikdy na tebe nezapomeneme. Nikdy...