Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sabina

10. 9. 2013

sabina.jpg

Volala nám paní z Hodonína, která bydlí v Bažantnici, že našla opuštěné koťátko. Když naše kolegyně přijela pro koťátko zjistila, že má nemocné očička celé zanícené a uši plné svrabu. Kočičku jsme přijali a ošetřili. Malá Sabinka jak jsme ji pojmenovali, dostala pořádně najíst a odpočívá. Ze začátku byla trošku bázlivá. Nyní je velmi kontaktní hraje si se stejně starými koťátky Rockym a Stevem, ale nebojí se ani větších. Sabince byla dnes 10.9.2013 diagnostikována nemoc FIP a byla uspána. 

Fotky Sabiny najdete zde.
 
Děkujeme Anetě Makovcové a kočičce Cmuky a kocourovi Enzovi, že Sabinku po dobu jejího pobytu u nás podporovali. Děkujeme!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Sabinka

(A., 18. 10. 2013 12:34)

Děkuji za to, že jsem ji mohla alespoň chvilku fin. podpořit. Velmi mě její odchod zasáhl, je mi to tak moc líto. Velmi takové věci prožívám. Byla moc krásná, rychle se zotavila. Možná se teď bude mít líp. PS: Jméno Sabina bych chtěla jednou dát své dcerce:) Takže si na Tebe vzpomenu! Aneta

Sabinka

(Jorga, 28. 9. 2013 11:00)

taky cítím veliký smutek....,měla jsem jednu z jejích fotek na ploše pc, měla tam takový důvěřivý kukuč, jakoby věřila ve šťastnou budoucnost....a místo toho to hnusné svinstvo FIP, ježí se mi chlupy v zátylku už jen při psaní těch tří písmen...útěchou je, že aspoň ten krátký životek u vás v depozitu měla hezký, ale stejně se derou slzy do očí, tak jako u všech, které potká stejný osud...

pláč,nic víc

(Daniela, 11. 9. 2013 8:39)

Bože,chudě maličké,kromě těch vzácných klidných a teplých chvilek u vás v depozitu,nemělo mrně na světě nic pěkného.Srdíčko bolí nad zmařeným kočičím životem!Je mi to tak líto-pláč,nic víc nelze psát.Sbohem Sabinko krásná a miloučká,odpočívej v pokoji.

Re: pláč,nic víc

(Eva Lukešová, 11. 9. 2013 21:00)

Bohužel člověk se stará a piple,aby to bylo zdravé a pak toto, ano stává se to neubráníme se. Ale snažila jsem se jí zpestřit u nás pobyt a měla se opravdu jako v bavlnce i v těch posledních dnech.

krásné

(s@ul, 12. 7. 2013 21:25)

Krásná holčička a nádherná kočička co s ní leží na balkoně, to je anděl.
Jste taky andělé :-)

Jenom pět?

(Daniela, 11. 7. 2013 5:28)

To je setsakramenských rozdílů!Naprosto "jiné"koťátečko a velice pěkné,moc jí přeji nalezení klidného domova a hladících rukou.
Vám v sos díky za vaši práci,jste skvělé!
Daniela Jestřábová