Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sutík

26. 7. 2021

s2.jpgKocour, nar. 5/2021
Umístění:
dočasná péče Osová Bítýška

28.6.2021 - Náš dnešní příjem z postižené oblasti, z Lužic. Kotě, cca 6 týdnů, po herpes viru, nalezeno v sutinách domu, je to kocourek, dostal jméno SUTÍK. Lidé, kteří pracují na místě budou hledat jeho sourozence, na matku se políčí sklopec. Jestli někdo nechá rodit kočku a ještě pak nechá kotě bez povšimnutí v tomto stavu ..., tak ani nepředpokládáme, že by se majitel ozval. Měl by se stydět. Kocourek už je po operaci, očičko bylo vyjmuto. 19.7.2021 - Sutinka spolu se Sutíkem dnes odjeli do dočasné péče (s plánem poskytnout oběma domov trvalý), do Osové Bítýšky, kde nebudou tolik ohroženi infekcemi jako je tomu v depozitu. 26.7.2021 - Maličký Sutík podlehl panleukopenii. Je nám to moc líto.

Další fotky zde.

Sutík byl adoptován na dálku - krmivo mu hradila Regina + kocourek Monty a kočička Meggie. Děkujeme!

Sutík byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu mu hradil Libor. Děkujeme!

 

Zprávy z dočasné péče:

dsc_0226.jpg22.7.2021
Zdravím do Hodonína,
nevím jestli zabraly feromony, ale Sutíci se prakticky uklidnili, syčení ustalo.
Sutík (Epsilonek) pravidelně vrní už od úterý a chodí se mazlit, to bude mazel jedna báseň. Je víc odvážnější a hodně prozkoumává pracovnu.
Sutinka (Gama) je bázlivější a opatrnější. Mazlení ji taky nedělá problém a vrnět začala včera v podvečer. Myslím, že jsou oba spokojení. Dnes jsme byli u naší paní veterinářky na první prohlídce, chtěla vidět Sutinky očko - dostala kapky. Očkování domluveno za 14 dní.
Posílám nějaké fotky.
S pozdravem Radka

26.7.2021
Dobrý den paní Tomalová,
Sutíčkovi bohužel infuze nepomohly a byl natolik slabý, že jsme se rozhodli ho dále netrápit a nechali ho odejít do kočičího nebe. Každé jaro mu budou kvést na jeho vzpomínku šeříky.
Sutinka má test na panleukopenii bohužel také pozitivní. Průjem zatím nemá, s jídlem to je tak na střídačku. Ale ta tam je to hravé a dovádivé kotě. Mnohem více polehává, sice pořád vrní, ale je to … člověk by až nevěřil, jak ti prcci za pouhý týden přirostou k srdci.  
Nechci to vzdávat, ale obávám, že …
Radka

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář