Jdi na obsah Jdi na menu
 


Triša

1. 1. 2013

trisa12.jpgMourečku Trišu a kocourka Fanfána přivedla kočka k jedné paní v Prušánkách, která si s nimi nevěděla rady, protože byli nemocní. Triša je mazlivá, společenská, ale nenechá si líbit nic, co nechce - není proto vhodná k dětem. 23.4.2011 byla umístěna ke kočce do domku se zahrádkou do Hodonína a přejmenována na Tery, bohužel ale 1.1.2013 ji majitelé museli nechat uspat. Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

26.4.2011:
Dobrý den. Ráda bych Vám napsala něco o kočičce, kterou jsme si od Vás vzali. Zpočátku jsem se o Trišu bála, protože naše Miky na ni vrčela, syčela a napadala ji. Číhala na ni a skákala. Triša se ale nedala a syčela na Miky a oháněla se drápkama. Nebála se, ani se neschovávala. K nám je mazlivá a moc milá. Je fakt, že Miky se nikdy nesetkala s jinou kočkou ani jiným zvířátkem, je zvyklá jen na lidi. Když na Miky zavolám že nesmí, tak poslechne a přestane Trišu honit. Radek mi sice říkal, ať se jim do toho nepletu, ale já se na to nemohla dívat.Teď se mi zdá, že se Miky uklidnila, občas ale Trišu honí nebo na ni číhá a pozoruje ji, hlavně večer nebo když si Triša hraje s jejíma hračkama. Dnes už to ale bylo lepší. Teď spí vedle sebe a vypadají obě spokojeně. Pošlu Vám fotku na mobil. Vedle sebe také bez problému obě jí a tak doufám, že budou kamarádky.

2.1.2013:
Nový rok nám začal velmi smlutně. I když jsme se snažili léčit naši kočičku Terinku ( Trišu), nebylo to úspěšné a dnes odpoledne jsme se s ní museli rozloučit.

Videa, kde je Triša:


Video z depozita Nadi Tomalové - 24.3.2011

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

..

(Martina, 7. 1. 2013 13:46)

Co se kočičce přihodilo ?

Re: ..

(Lucka, Kočky SOS, 7. 1. 2013 21:28)

měla leukémii :(