Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vašík

11. 2. 2016

vasik-250.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2014

Vašík je jedno ze tří koťat kočky Lei. Kočičí máma je přivedla do zahrady jednoho domku v Mikulčicích. Paní si je bohužel nemohla nechat a Lea i s koťaty skončila u nás. Je to krásný kocourek, ze začátku byl veliký strašpytel. Nejčastěji se schovával u mámy.  Pejska se ze začátku bál, ale teď už jsi zvykl a jsou kamarádi. Vašík miluje klid, není vhodný k příliš malým dětem, bojí se jich a utíká před nimi, ale na starší děti by si zvykl. S ostatními kočkami vychází v pohodě. Z Vašíka už nám vyrostl velký kocour, je to miláček. Dokáže se hodiny mazlit a mazlit. Je vhodný jako společník ke kočce  do bytu nebo do domku se zahrádkou.


10.2.2016
Vašík byl v našem depozitu v Hruškách, v rodinném domku. Bohužel dnes ráno se mu podařilo v nestřeženém okamžiku vyběhnout ven, kde byl vzápětí sražen autem. Okamžitě se jelo na veterinu, ale už mu nebylo pomoci. Moc nás to mrzí.

Další fotky zde.

Vašík byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

6.3.2016
Tím, co se stalo Vašíkovi jsme byli zaskočeni a velice zarmouceni. A tak se přemýšlelo a dnes už je zasíťováno a žádná kočka se ke vstupním dveřím nedostane.

vstup300.jpg

 

 

 

 

 

 

vstup250.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář