Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vavřinka

13. 7. 2023

mensi2.jpgKočka, kastrovaná, nar. ? (seniorka)
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

6.9.2022 - Dnes jsme přijali kočku, na kterého nás upozornila oznamovatelka. Živořila v Kosticích u hlavní silnice v předzahrádce jednoho domu. Kočka je v zoufalém stavu, zubožená, kostra potáhlá kůží, váží pouhých 2,2 kg. Na srsti se podepsal nedostatek potravy, je zasvrabená, na jazyku léze. Naskýtá se otázka - Nikdo si jí dříve nevšiml? Nikdo jí nepomohl, nenahlásil to? To je opravdu utrpení živé bytosti lidem úplně fuk? Přitom kočka je kontaktní, má důvěru v člověka, mazlí se, ducá hlavičkou a vrní ... Dostala jméno Vavřinka. 18.10.2022 - Vavřinka je po extrakci zubů, zůstaly jí jen čtyři, přibírá a zotavuje se. 18.2.2023 - Vavřince se daří dobře, něco přibrala, zvykla si a vzhledem k jejímu věku jí domov hledat nebudeme, zůstane u nás na dožití. 13.7.2023 - Vavřinka odešla do kočičího nebe. Věříme, že ty poslední měsíce svého života, které strávila u nás, byly pro ni pěkné, s dostatkem dobrého papání,  tepla, měkkých pelíšků a lásky.

Další fotky zde.

Vavřinka byla adoptována na dálkuna krmivo jí přispívala Soňa Nejedlá a kočičky Maja a Kokoska. Děkujeme!

Vavřinka byla adoptována na dálku -  na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku jí přispívali Pješčakovi. Děkujeme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zrzek

(Věra, 8. 9. 2022 23:53)

Ztratil se nám asi před 6 ti týdny Zrzek v Heršpicích u Slavkova. Pořád ho hledáme.Má 3 roky a na bříšku jizvu po úrazu.Už zarostlou srstí.

Re: Zrzek

(Kočky SOS, 12. 9. 2022 22:51)

Tak nakonec se ukázalo, že to není kocour, ale kočka.