Jdi na obsah Jdi na menu
 


Akim

7. 10. 2007

ObrazekAkima nám spolu s jeho sourozenci (Amirem, Aronem a Violkou) přivezla 2.5.2007 paní, jejíž pes tři dny předtím roztrhal sousedovu kočku - jejich maminku. Koťata byla na pokraji smrti, protože od maminčiny smrti nic nejedla, ale přežila a nyní by ráda odešla do nového domova. (Více o tom, jak u nás vyrůstala, si můžete přečíst zde.) Akim byl díky 21. umísťovací výstavě PSOZ dne 7.10.2007 umístěn do Děčína k pejskovi Bertíkovi a kocourkovi Matýskovi. Jeho noví majitelé nám napsali:

7.10.2007:
Dnes jsme si z výstavy z Prahy přivezli vašeho kocourka Akima, má už svůj pelíšek a vše potřebné pro jeho nový domov. Doufáme, že se mu u nás bude líbit.Je ještě trochu plachý, ale jídlo mu chutná a vše si pečlive prohlíží. Brzy vám pošleme i jeho fotky. Jinak vám chci poděkovat, že se tak hezky staráte o kočičky a ještě máte čas o nich tady na stránkách pěkně psát...

8.10.2007:
Dobrý večer všem,
děkujeme za e-mail, Akim se má čile k světu, už běhá po celém domě spolu s naším pejskem Bertíkem a dalším kocourkem Matýskem. Ale nejraději je v naší blízkosti a je rád, když jsme doma, to je nám pořád v patách.:-)) Je hravý a už se dá i pomazlit, jenom nám pořád okusuje kytky v květináči, to Matýsek nedělá - je každý jiný a to je dobře. Jsme moc rádi, že ho máme. Vždycky jsme měli jen pejska a teď, když jsme se přestěhovali do domku se zahradou, zkusili jsme si vzít i kočky a můžu říct, že Bertík, který byl dost divoký a zlobivý, se teď hodně zklidnil a je víc v pohodě. Kocouři mu asi dávají zabrat.:-))

14.10.2007:
Dobrý den,
zdravíme z Děčína a posíláme pár fotek aby jste si mohli udělat obrázek o tom, jak se u nás Akimek má. S ostatníma zvířátkama už je kamarád, běhají všichni po celém domě (mají k dispozici 2patra) a když jsme doma, tak je pustíme i do bytu. Je s nimi veslo, po ránu se všichni rozeběhnou za tím, kdo zrovna vstává, a dožadují se mazlení a hlavně snídaně:-).
Mějte se moc fajn!

15.10.2007:
Dobrý večer,
posílám pozdrav z Děčína. Děkujeme za váš e-mail a za to jak pěkně píšete o vašich kočičkách. Moc rády se díváme na vaše stránky a vyhlížíme nová koťátka. Je nám líto Amálky, kterou vám vrátili a přejeme jí aby brzo našla nový domov. Posíláme vám další fotečky, jak se všichni naši miláčci vyhřívají na nedělním sluníčku pod střešním oknem.
 

 

Náhledy fotografií ze složky Akim v novém domově

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář