Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čert a Endy

19. 4. 2009

ObrazekObrazek

Černý kocourek Čert je jedním z Prskošů - koťat, která v září 2007 ve věku 6 týdnů odchytla v Brně Městská policie. Čert je temperamentní, mazlivý kocourek, vhodný jako společník k další kočce nebo pejskovi. 16.3.2008 byl díky 22. umísťovací výstavě PSOZ umístěn do Prahy ke dvěma kočkám. Zrzavobílý kocourek Endy je jedno ze tří koťat, která se narodila plaché kočce přitoulané k domku ve Starém Městě. Kočka je již vykastrovaná a zůstane ve Starém Městě, kde o ni bude postaráno, koťata se snažili majitelé ochočit a předali nám je až po druhé vakcinaci. Přesto zůstávají velice opatrná a dlouho jim trvá, než získají důvěru, nový majitel proto bude muset mít zpočátku trpělivost a nemělo by mu vadit, že pokud se chce s Endym pomazlit, musí jej v nestřežené chvíli nejprve chytit - jakmile je jednou v náručí, Endy už se mazlí a přede. 19.4.2009 byl na Výstavě pro kočku umístěn k Čertovi. Jejich noví majitelé nám napsali:

17.3.2008:
Čertík se zatím schovává a kočky kolem opatrně našlapují. Papá zřejmě v noci a dnes ve 3 ráno mi mňoukal u postele a hladil mě packou. Zvyká si pomalu, když přijdu domů, spatřím černý ocásek, takže určitě není pořád pod postelí.

19.3.2008:
Dobrý den, Čertík už je v pohodě, baští společně s těmi dvěma a druží se. Mám z něj velkou radost!

26.4.2009:
Endy je moc roztomilý a kočky kolem něho opatrně našlapují. Podám vám zas zprávu.

27.4.2009:
Endy je zalezlý, ale v noci určitě zkoumá okolí a papá. Teď ho nemůžu najít. Už byl i v pracovně. V noci mění skrýše, nejí, ale snad se napil. Včera jsem ho vytáhla a hladila a domlouvala mu.

 

Náhledy fotografií ze složky Prskoši

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář