Jdi na obsah Jdi na menu
 


Homér

22. 11. 2009

ObrazekMourek Homér se přitoulal se k lázním, kde krmíme plaché kočky. Je moc hodný a klidný, vděčný za jídlo a pohlazení.  Nový domov našel 22.11.2009 na umisťovací  Výstavě pro kočku Z jeho nového domova máme tyto zprávy:

27.11.2009:
Dobrý den,
zdravíme z Prahy, posíláme pozdrav nejen od Homérka, ale i od jeho nových kolegyň Gedžidky a Kiki. Gedži už si s Homérkem hraje, ale Kiki to zatím zpovzdálí pozoruje a na Homérka ještě syčí. Je vůči němu trochu víc nepřátelská, než byla vůči Gedži, kterou posléze adoptovala a považuje ji za své mládě.
Homérek už krásně jí a mazlí se téměř pořád, po každém mazlení dostane chuť na další porci jídla. Taky si hraje, a po prvních dnech, kdy vůbec nechtěl vylézt z police, tak už je jeho celý byt. Je to velký průzkumník :-) Jsme rádi, že ho máme, je to zlatíčko.
Nepsali jsme dříve, protože to asi pět dní trvalo, než se aklimatizoval, ale teď už to jde mílovými kroky kupředu. Posíláme fotky z her dnešního večera. Mějte se pěkně a možná se přijdeme podívat i v Olomouci, budeme tam na návštěvě u dcer příští týden.
Zdraví Jana a Láďa a jejich mládě Irenka, Homér, Gedži a Kiki...

16.1.2010:
Dobrý den,
přejeme všem hodně radosti, zdraví a štěstí v celém novém roce. Dnes jsme konečně paní Leoně vrátili přepravku, ve které jsme si Homérka přinesli domů. Homérek se má dobře, kdyby uměl mluvit, určitě by všechny své známé pozdravil, takhle posílá pár svých fotek, je tam nejen on, ale i jeho dvě spolubydlící
Jinak Homérek už zdomácněl, je velký kamarád s mladou kočičí slečnou Gedži, hrají si spolu s hračkami, honí se a perou, ale olizovat si od ní ouška (tak jako starší kočka Kiki) nenechá a vůbec na sebe od koček nerad nechá chytat. S Kiki se zatím stále moc v lásce nemají, Kiki mu ráda občas uštědří "ťafku" a Homér za to na ni syči a vrčí, když se moc přiblíží. Ale honí se spolu také a dokážou vedle sebe spát (pokud je mezi nimi tak půl metru vzdálenost). Také trošku sundal své vykrmené bříško, holky ho prohánějí, tak si musí držet figuru.
Je stále velmi mazlivý a přítulný, ale občas už ukáže osobnost a dá najevo, když právě na mazlení nemá náladu. Prostě je u nás doma, na dobu toulání už pomalu zapomíná, jenom sníh mu ji zřejmě připomněl a na rozdíl od koček vůbec neměl náladu se na balkoně v něm prohánět :-)
Zdravíme z Prahy Jana, Láďa, Irenka, Gedži, Kiki a Homérek

2.9.2010:
Dobrý den,
už je to skoro rok, co máme u nás Homérka, našeho mazílka a miláčka, který jinak nespí než s námi.:-) Je to hotový akrobat, přestože je ho kus a rád a hojně lenoší, občas nás vyděsí nějakým vysokým výskokem. Také se rád hravě popere se svojí mourovatou kamarádkou Gedži, druhá dáma Kiki mu občas uštědří ťafku a dává najevo, že je tady stále paní a Homéra tu jen z lásky k nám trpí. Homér si to klidně nechá líbit, je snášenlivý a drží se zásady "moudřejší ustoupí". Na obrázcích si hoví na své oblíbené posteli s Gedži a na vyhřátém balkóně s Kiki. Jsme moc rádi, že ho máme, a zdravíme do Hodonína!

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář