Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kim a Toník

30. 3. 2008

ObrazekObrazek

Moureček Kim je jedním z Prskošů, které v září 2007 odchytla Městská policie v Brně. Byl již jednou umístěn, do nového domova odešel spolu s kocourkem Fabiánem, u jejich nového majitele se však rozvinula alergie, a tak je musel vrátit. Toníka jsme v květnu 2007 dovezly z chatové oblasti Radějov, kde ho paní našla na své zahradě. 30.3.2008 byli společně umístěni do Ostravy do domku se zahrádkou. Jejich noví majitelé nám napsali:

31.3.2008:
Dojeli jsme dobře a bez problémů. Kocourci si už večer prohlídli nové bydlení a zabydleli se na dřevěných schodech v obýváku.
Kim příjde na zavolání a nechá se hladit a mazlí se, Toník je bojácnější. Později napíšeme více a pošleme nějaké foto.

3.4.2008:
Naši kočičí kluci postupně objevují další části nového obydlí a dávají nám najevo, že s nimi můžeme bydlet. Včera byli několik hodin sami a byli moc hodní, nic nevyvedli, proto dostali jako odměnu kočičí taštičky plněné sýrem. Kim je dominantní kocourek a chodí Toníkovi šeptat, že se nemusí bát. Toník už si taky příjde pro pohlazení, ale je opatrnější. Jinak jsou čistotní, chodí spolehlivě na kočičí záchod a jejich společnost nám dělá radost. Přikládáme několik fotografií.

3.7.2008:
Zdravíme do Hodonína z Ostravy!
Po delší době se hlásíme z Ostravy. Kocourci jsou zdráví a dobře prospívají. Kim už obíhá i okolní zahrady a lesíky. Toník se radějí zdržuje za brankou. Při nedávné bouřce se polekal a utekl neznámo kam. Dlouho jsme ho hledali a volali avšak marně. Pustili jsme ven Kima a ten ho za nějakou dobu k naši velké radosti přivedl. Jsme moc rádi, že máme dva kocourky, vzájemně se doplňují a užijeme si s nimi spoustu legrace. Posíláme nějaké foto.
Přejeme pěkné dny a hodně úspěchů ve Vaší práci!

Fotografie z nového domova obou kocourků najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Náhledy fotografií ze složky Prskoši

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář