Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zoe

22. 11. 2009

ObrazekČernobílá Zoe se opuštěná potulovala po areálu elektrárny ČEZ. Je to moc milá kočička, hodná a mazlivá. 22.11.2009 byla na umisťovací  Výstavě pro kočku umístěna ke kočce do domku do Prahy.

22.11.2009:
Dobrý večer,
jak jsem slíbila, posílám první informace o adoptované kočičce Zoe.
Domů jsme dorazily v pořádku, pro dočasnou izolaci jsem jí mohla přenechat a dovybavit jednu prozatím volnou místnost. Po otevření přepravky hned vylezla a opatrně začala zkoumat nový terén. Po chvíli přišla ke mně a dcerce a začala se s námi mazlit, pak zase za chvíli se osmělila ještě víc a snědla připravené papáníčko. Podle prvních zkušeností je to moc milá, šikovná a překvapivě přítulná a mazlivá kočička, jsme s dcerkou nadšené, naše ruce jsou kdykoli připravené na pohlazení, drbání a muchlování. Zoe hezky vrněla a dala nám všanc i své bříško. Dcerka s ní dnes v noci bude spát, aby nebyla v novém prostoru sama.
Naše první kočička jde zítra na sterilizaci, tak jak se zotaví, pomalinku je budeme seznamovat a samozřejmě dám vědět, jak se to daří, a pošlu jejich společné (věřím, že kamarádské) fotky.
Doufám, že hodně kočiček a kocourků z výstavy našlo svůj nový šťastný domov.
Mějte se krásně, s pozdravem
P.S. Posílám první fotky.

28.1.2010:
Dobrý den,
tak jsem si řekla, že se Vám po delší době opět ozvu a dám zprávičku, že Zoe se daří velice dobře, s naší první kočičkou se už krásně skamarádily a svorně teď "vychovávají" našeho nového pejska. Ze všech zvířátek máme obrovskou radost, jsou moc príma a vypadá to, že vytvoří príma smečku. Přikládám nějaké fotky, ať se pokocháte taky pohledem.
Mějte se krásně a možná na jarní výstavě pro kočku naviděnou.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář