Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čip (nyní Cipísek)

20. 9. 2016

ObrazekČipa našli lidé na sídlišti v Bažantici ve věku zhruba 2 týdnů. Více o tom, jak u nás vyrůstal, si můžete přečíst zde. 22.6.2007 byl umístěn do Kelčan ke 3měsíčnímu štěněti trpasličího jezevčíka.
20.9.2016 Z domova Čipa přišla smutná zpráva - kocourek podlehl selhání ledvin. Je nám to líto, ale těší nás, že odložený a opuštěný kocourek měl 9 let krásný domov.

Jeho nová majitelka nám napsala:

24.6.2007:
Čip pěkně papá, měl maso a tvaroh. Je strašný mazel, mám ho pořád omotaného za krkem, až to vypadá, že náš psík žárlí.

12.7.2007:
Když jsme přišli o našeho starého psího dobráka, dlouhosrstého jezevčíka, rozhodli jsme se pořídit si nového. Přivezli jsme si temperamentní štěňátko, mazlíčka, který ovšem velmi nelibě snáší naše odchody do zaměstnání. Tak jsme přemýšleli, že bychom mu měli pořídit nějakého kamaráda, ale pořád jsme váhali. Jednoho dne jsem se rozhodla, že poskytneme domov nějakému kocourkovi z útulku a hned mi padl do oka malý dvouměsíční kocourek Čip od paní Tomalové.
Když jsem ho přivezla, zůstal v přepravce a odmítal vyjít ven. Prskal, sekal drápky, s psíkem se moc kamarádit nechtěl. Tak jsem ho nechala, a až v noci se odvážil vyjít ven a mňoukal. Ale to už se nechal hladit, vzít do náručí a vrněl. Ale stačila chvilka nepozornosti a kocourek zmizel. Hledala jsem ho, ale marně. Lámala jsem si hlavu, kde by mohl být. Našla jsem ho asi po čtyřech hodinách v proutěné komodě, do které se dostal ze zadní části a spal v utěrkách. Tak si našel svůj pelíšek. Utěrky jsem vystěhovala, dala mu tam jeho polštářek a když chce mít klid, tak se tam schová.
Postupně se začal seznamovat i s naším psíkem. Jejich lumpárny neberou konce. Protože je pořád ještě malý, začali jsme mu říkat Cipísek. Pár fotek z jejich soužití přikládám.

6.9.2007:
Dobrý den,
posílám pro paní Tomalovou našeho kocourka Čipa (Cipíska), jak nám vyrostl. Je to moc milý, hodný a rozmazlený kocourek.
Mějte se moc hezky!

24.1.2008:
Dobrý den,
zdravím a zasílám pár podařených foteček. Náš Čipík už je pěkný kousek. Neodolala jsem, abych Vám je neposlala.

11.7.2008:
Srdečně Vás zdravím. Už jsem Vám dlouho neposlala fotečky našeho Čipa. Je to lump. moc se mu líbí venku, dělám mu v noci vrátného. Chodí k sousedům přes zahradu až na dvůr za kočkama. Sousedka ho moc obdivovala, že prý je krásný. V okolí tak zbarvený kocour není.

27.1.2009:
Dobrý den,
srdečně Vás zdravím a posílám pár nových foteček našeho zvěřince! Čip je tulák, ale jak začala zima, tak se zdržuje doma, obzvlášť když napadlo sněhu. Dokonce začal zase chodit i na kočičí záchůdek.
Mějte se hezky!

Fotografie z Cipískova nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář